perjantai 25. heinäkuuta 2014

Vastaukset kysymyksiin

Kiitoksia kysymyksistä kaikille, ja myös paljon kiitoksia 20 lukijan rajan täyttymisestä! Laitoin oikealle puolelle äänestysboksin mitä haluatte spessuun. :) Kommentteihin saa myös laittaa toiveita ja ehdotuksia kyseiseen äänestysvalintaanne.

Pidemmittä puheitta, mennään niihin kysymyksiin.

Esteet vai koulu?
-Ehdottomasti esteet. Helpompaa, kun ei tarvitse miettiä monta asiaa samaa aikaa vaan voi kaahata ja pomppia esteiden yli. Toki kouluakin tulee mentyä aika ajoin.

Este enkka?
-Taitaa olla 85cm 5 esteen trippelinä? Voi kyllä, oli hauskaa.

Kuinka kauan olet harrastanut keppareita?
-Jos nyt puhutaan siitä ajasta, kun se jännitystarinoiden leikkiminen loppui ja virallinen harrastaminen alkoi niin olisikohan näitäkin tullut harrastettua 3 vuotta.

Oletko murtanut luita kepparilla ratsastaessa?
-Viime kesänä mursin oikean jalkapedin ulkosyrjän kun illalla hyppäsin tynnyrin yli epätasaisella pohjalla. Ponnistuksessa meni jalka jollain kummallisella tavalla vinoon, ja laskeutumisen jälkeen en saanut varattua jalalla ollenkaan. Oli kyllä kieltämättä jännittävää palata jalka murtuneena Roson mökiltä, ja pysähdyksellä pomppia yhdellä jalalla huoltoasemalla.

Oletko kisannut paljon ja oletko sijoittunut monesti hyvin?
-Muutama vuosi sitten kisasin paljon ystävien kisoissa, jolloin en edes tietänyt koko keppihevosfoorumin olemassa olosta. Nykyään tulee kisattua aina välillä, joten en nyt sanoisi, että olen paljoa kisoissa käynyt. Keskimääräisesti mitään supersijoituksia ei ole tullut.

Ilkein kepparisi luonteeltaan?
-Damon, tilastohevonen jolla ei ole minkään näköistä ajatusta hyvästä käytöksestä, ellei valjakkoajoa lasketa herran hyvän käytöksen ympyrään. Kouluratsastuksessa menee niin ja näin, riippuu päivästä. Esteitä en mene enään ikinä tällä hevosella.

Valjakkokisoista


Lempikepparisi?
-Ennen kun sain Frankin tehtyä, lempikeppari taisi olla ehdottomasti Fezha. Nykyisemmin Frank, se vaan on niin naaw.


Rakkausporkkana


Lempikankaasi?
-Kaikki Velboat ja muut karvakankaat on lähellä sydäntä, mutta jos nyt pitää valita niin oranssi Samba, mistä on Frank ommeltu. Niin ihanaa kangasta, väri ja ommeltavuus on liian pörfekt. 


Lempilankasi?
-Novitan Rumba, jota kuolasin viime vuonna jossain sekatavara kaupassa. En tietenkään älynnyt ostaa. Tein pahan virheen, nyt himoitsen tuota lankaa aivan liikaa, mutten löydä sitä mistään.


Lempivärisi keppareilla?
-Punarautiaat ja lehmänkirjavat keppihevoset on niin ihania. On siellä joukossa monia muitakin värejä mitkä on vaan niin ihania, toisaalta kaikki värit on keppihevosilla ihania. En osaa päättää. 


Lempivärisi oikeilla hevosilla?
-Kärpäskimo ja musta. Eipä siihen mitään lisäämistä ole.

Oletko saanut paljon uusia kavereita keppareiden kautta?
-Kyllä, moniakin. Muutaman kanssa on tullut tutustuttua paremmin ja olen todennut että ilman heitä en voisi elää.

Kiusataanko sua keppareista?
-Kyllä varmasti meille jokaiselle harrastajalle on edes jotain sanottu jossain vaiheessa. Itse kuulin sitä huutelua viimeksi vuosi sitten, tuolloin muutamat urpot tulivat suoraan päin naamaa aukomaan päätään ja kuvaamaan puhelimilla. 


Lempibiisi ja- laulaja?
-Nyt on paha. Lempibiisi saattaa vaihdella ihan mielen mukaan, aivan sama onko se erittäin kulutettu, vai täysin indie musaa. Jos nyt jotain pitää sanoa niin Not about angels On ihana kappale. Ja laulaja kyseiseen teokseen on Birdy.


Ratsastatko oikeilla hevosilla?
-Ratsastin, lopetin tänä keväänä kun kyseiselle ratsastuskoululle tuli muuton yhteydessä paljon pidempi matka, eikä mun innostus tähän kyseiseen asiaan enään riittänyt. Yhteensä noin 7 vuotta olen harrastanut ratsastusta.

Ratsastatko keppareilla joka päivä?
-En todellakaan. Ehkä kerran kahteen viikkoon, miten nyt jaksan persukseni raahata ulos asti, saatikka keppihevosen selkään. Älä huoli, kyllä minä ulkona käyn joka päivä. 

Vanhin kepparisi? 
-Musta nuhjuinen ja pörröinen muovisilmä Jokeri on ollut ensimmäinen hevonen, jonka huolella valkkasin citymarketin leluosastolta kymmenen euron hintaan.

Lempivaatteesi keppareilla ratsastaessa?
-Venyvät ja mukavat housut esim. Leggarit. Paita nyt mieluisen väljä ja vilpoinen, ei mitään kireitä crop toppeja tai pillifarkkuja. Vois käydä ylitiukoille farkuille kamala kohtalo hypätessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti