maanantai 3. marraskuuta 2014

Lyhyttä koostetta viikonlopulta 1.11-2.11 +video
3 viikkoa sitten postasin viimeksi parin lauseen postauksen, jossa kertoilin mitä olen tehnyt hiljaiselon aikana. Sen jälkeen meinasin, että menen pihalle ulos ja vihdoinkin ratsastan jonkun hevosen kunnolla. No tuliko siitä mitään? Ei. Yksinkertaisesti ei vaan ollut innostusta mennä pimeällä nurmikkokentällä tasapohjaisilla tennareilla kylmyyden purressa poskia. Viikonloput on sentään hyvää aikaa lähteä vaikkapa frendille yöksi, napaten konin mukaan auton takapenkille muiden tavaroiden sekaan.

1.11-2.11 olin Järvenpäässä vanhoilla huudeilla pyörimässä Kht Kopsekavion puitteissa. Ollaan Roson kanssa siis jo vanhoja luokkakavereita muutaman vuoden takaa, kunnes muutin pois. Toki pidetään vieläkin yhteyttä aivan kuten ennenkin.

Tuolla ollessani tuli taas ratsastettua monen monta tuntia esteitä ja koulua. Hypättiin enemmänkin, koulua mentiin alkuverkkojen ja kürien muodossa.
 Mukana tällä viikonlopulla oli Frank, ja herra oli hieman kankea heti lauantain ratsastuksen alkuverkassa. Tehtiin kaarevia uria ja työstettiin hevosta pääty-ympyröillä ihan reippaasti. Mentiin ihan perus pystyä eri korkeuksilla, lopetettiin esteen nostaminen 70cm korkeudessa, joka oli ihan hyvä päätös. Loppukäynnit mentiin maastossa noin kuuden aikaan illalla. Vietiin Roson heppa talliin, ja napattiin Frank sisälle kepin vaihtoon. Entinen keppi olikin jo päässyt huonon sahauksen myötä kämäiseen kuntoon, joten Roso ehdotti, että vaihdetaan se, kerran kun hänellä oli halkolaatikossa ylimääräisiä lyhyitä keppejä. Kymmenen minuutin päästä oli Frank jo uusissa teippauksissa.

                 Loppuilta kuluikin sitten sohvalla ommellen ja leffoja katsellen.


Sunnuntaina herättiin noin yhdentoista aikaan, jolloin herättyämme selailtiin hetki puhelimia, kunnes hipsittiin jo syömään aamupalaa. Pohdittiin hetki, että mitä tehtäisiin ja päätettiinkin lähteä ulos ratsastamaan esteitä, kun eilisen hypyt oli mennyt kohtuullisen sulavasti.
Kasattiin 3 estettä, yksi lankkueste ja 2 estettä kaarevalle sarjalle. Tehtiin kummatkin omat alkuverkat, itse keskityin enemmän koulupuolelle lisäyksien ja vastalaukkojen muodossa. Hypättiin sarjan esteitä myös hetki yksittäin, ja laskettiin esteiden välisiä askeleita. Jatkettiin myös lankun ja koko sarjan hyppäämisen parissa tunnin ajan, jonka jälkeen kasattiin esteet pois kentältä, ja mentiinkin takaisin sisään jatkamaan elokuvien katseluita. Kerättiin jo lauantai iltana melkoinen kasa leffoja, jotka oli tarkoitus katsoa heti silloin, mutta kuinkas kävikään. Toisen elokuvan jälkeen päädyttiinkin jo unten maille.

Katsottiin siinä sitten vajaa 4 elokuvaa tyytyväisenä jatkaen ompelua ja syvällisten asioiden puhumista. Sain yhden hevosen valmiiksi, josta kerron myöhemmin lisää.


          Lopuksi vielä lyhyt video lauantailta. Pahoittelen tuota musiikin jatkuvaa vaihtumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti