perjantai 14. helmikuuta 2014

Ratsastelua ja äänestystä

Moikka vaan taas kahden viikon postauslagailun jälkeen. Mulla ei ole ollut edes paljoa kerrottavaa, kun en ole näillä paljoa mennyt kehnon sään vuoksi. Mutta asiaan.

Fezhalla olen pääosin mennyt koulu-ja esteväännöllä. Tarkoitus olisi saada tuo ponimus raahattua kisoihin keväällä. Täytin kaakkimuksen uudestaan paljon kevyemmin ja kiva tuli.
Kouluratsastuksessa ollaan pääosin keskitytty liikkeiden puhtauteen ja ratojen ratsastamiseen. Estepuolella ollaan hypitty sarjoja 2 askeleen väleillä 20-60cm korkeana.
Hyvin tuo hepolainen menee, vähän turhaan kiihdyttelee esteillä vielä, mutta kaipa tuostakin selvitään pelhameilla.

Tallissa ei ole mitään järkevää touhuamista tapahtunut, pientä hiljaiseloa kun vietellään. :D
Ja tähän äänestys juttuun! Ideat alkaa olla hieman lopussa, joten kaipailen teidän rakkaiden lukijoiden ideoita. Voin toteuttaa melkein minkä tahansa postauksen, sillä järkkärin olen saanut lainaan. Esimerkiksi voin toteuttaa: varuste esittelyjä, tallin esittelyjä, huoneen esittelyjä, eläimien esittelyjä tms. kaikkea muutakin mitä ikinä keksitte! :)

Eli kommentti boksiin vaan ideoita, anonyymitkin voi laittaa.

Teitä lukijoita on jo 10, ja olen todella kiitollinen siitä. Kiitos rakkaat lukijani! <3 Tämän kunniaksi voin toteuttaa pientä spessua tai mitä vaan. Lisää lukijoita otetaan avosylin vastaan.

Tällainen minipostaus sitten tänään, koittakaa kestää.

Ja mukavaa viikonloppua+ hiihtolomaa kaikille!

2 kommenttia: