perjantai 25. huhtikuuta 2014

Blogin tausta ja hengissä olo ilmoitus

Ideoiden puutteessa vedin blogin taustan takaisin valkoiseksi, sillä en pitänyt edellisestäkään. Simppeli ulkoasu olis mielessä, mutta kun ei vaan nyt tahdo innostus riittää kamalaan sotaan CSS koodien kanssa. Uuden bannerin tekoa olen harkinnut, kunhan saisin uusia kuvia. Yritetään nyt tehdä massiivinen
minimaalinen ulkoasu uudistus tännekkin.

Hevoset on jääneet hieman hiljaisemmalle ihanan kevään takia. Siitepöly on aivan mahtava asia, if u know what i mean. 
Toisin sanoen täällä on ollut kovaa hiljaiseloa. Ei, en ole lopettamassa tätä. Ehkä kaikista kliseisin vastaus tähänkin on se, että mulla on ollut koulujuttuja. Joo on niitäkin, mutta tosiasiassa mulla ei tällä hetkellä ole mitään kerrottavaa. Hevoset on saaneet lepäillä tallissaan, ja muutaman kerran myös tarhassa. 

8.5-14.5 olen Espanjassa, joten en vastaa kommentteihin ainakaan hirveän useasti. Kiinnostaisiko teitä tuohon reissuun liittyen postaus? 

Ollaan tässä vielä muuttamassa toukokuun lopussa Tuusulaan, jonka takia postaukset saattavat myöhästyä aivan kuten normaalistikkin.

 Ihmettelen suuresti, kuinka teitä lukijoita on jo 16! En edes osaa kuvitella, että teitä on jo noin paljon, kiitos kaikille, ootte aivan mahtavia! :)6 kommenttia:

 1. mä asun keppareitten kanssa Tuusulassa ;)

  VastaaPoista
 2. Nonni ja ekana tuut moikkaamaan junnua :P tänne meille :) ja roudaat ne esteet mukaa nii tulee aik muksaa ku yritetää päästä niit viel :P
  - aropupu? ja junnu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin pitää tavata! Joo, rautakankeillaan yhdessä. :D

   Poista